+47 930 73 787 post@fjordcruise.net

Om oss

Kontaktinformation

E-post: post@fjordcruise.net – fjordcruise.net@gmail.com

Telefonnummer til  My Passion: +47 930 73 787

Hjemmehavn: Ålesund eller Stordal

Faktura adresser: Vennligst benytt EHF-format (elektronisk handelsformat). Dersom dette ikke er tilgjengelig ber vi våre leverandører benytte pdf-format og sende det til følgende e-post adresse; fjordcruise@faktura.poweroffice.net Ytterligere informasjon om selskapet finner du under Brønnøysundregistrene.

Vår historie

Fjordcruise AS ble etablert i 2016 av Tor og Terje. Vi har kjent hverandre i mange år, og har blant annet vært medlem i samme båtforening. Interessen for båt og sjø har vi delt i lang tid, og i en samtale ble tanken om et utvidet båtsertifikat lansert. Etter en tid var vi i gang med undervisning og etter 6 måneder var 6 forskjellige eksamener tilbakelagt, og D5L sertifikat klart. I løpet av kurset begynte også tanken om turisme å ta form, men da måtte enda et kurs på plass. STCW-sikkerhetskurs ble neste steg, og deretter startet jakten på en båt og etablering av firma. Sent på sommeren 2016 ble “My Passion” hentet til Ålesund og selskapet Fjordcruise AS var en realitet.

Vi har etterhvert blitt godt voksne og har passert 60 år. Vi planlegger nå å drive med båt og turisme i en aktiv pensjonisttilværelse, og gleder oss til å vise frem våre fantastiske fjorder. Vi leter også aktivt etter de mange attraksjonene og iherdige menneskene som er bosatt i disse fjordene.

Velkommen ombord!

Passion på havna i Norddal. Våre gjester nyter middag og overnatter på Petrines.