+47 930 73 787 post@fjordcruise.net

Andre tjenester

Interessert i å være båtfører?

Ønsker du å være båtfører for oss? For å kunne føre båt under 15 meter i næring, stilles det krav til sertifikat utover båtførerprøven. Du må ha D5L sertifikat (Norsk Maritim Kveldsskole) og sikkerhetsopplæring STCW (kan tas hos Ask Safety AS i Ålesund). Har du sertifikater utover dette er du velkommen til å ta kontakt. Send en e-post til post@fjordcruise.net med opplysninger om deg selv, telefon og adresse, så tar vi kontakt med deg.

 

Er du interessert i å benytte din egen båt til turisme?

Båter under 15 meter kan etter forenklede regler benyttes til turisme. Vi har erfaring på dette området. Er du interessert i å samarbeid med oss? Kanskje har du ønske om å drive sammen med oss? Vi er åpne for å leie inn båt, eller båt og båtfører til oppdrag i store deler av året. Kontakt oss for nærmere avtale om betingelser. Send en e-post med opplysning om kontaktinformasjon til post@fjordcruise.net.

 

Hente eller levere båt som er kjøpt eller solgt?

Har du kjøpt eller solgt båt og skal flytte båten over en lengre strekning? Vi har mange års erfaring med båt og har båtførere med sertifikat D5L og sikkerhetskurs STCW. Vi kan føre båt inntil 25 meter (15 meter i næring) og kan bistå eller ta hånd om flyttingen. Vi legger vekt på sikkerhet med blant annet:

  • Sjekkliste der vi går over båten før turen starter. Vi gjennomfører en kort test-tur før vi starter på flyttingen og kontrollerer at alt virker normalt.
  • Vi tar med egne flytedresser
  • Godkjent redningsflåte og VHF-sender, dersom slikt utstyr ikke er ombord
  • Går vi over utsatte strekninger, kontakter vi kystradiostasjoner og formidler vår reiserute
  • Vi tar med en mindre verktøykoffert med verktøy som vi har erfart ofte er behov for

Kontakt oss for nærmere avtale om pris. Send en e-post til post@fjordcruise.net